Välkommen till Highcliffe ESTATES

Sedan 1998 och ärvt en familj tradition av två generationer ägnar sig åt marknadsföring och byggande av hus av lyx i Marbella, Costa del Sol, Spanien, USA och Brasilien, också erbjuder unika upplevelser i boende för alla typer av kunder runt om i världen . Vi skapar kampanjer från sina rötter, sök, ledning och markförvärv, arkitekturprojekt, trädgård design projekt inredning och möbler med egen design. Vi står till ditt förfogande för att erbjuda ett komplett professionell uppmärksamhet till deras behov både i privata bostadsbyggandet och kommersiella lösningar. Från kommersiella, reparationer, omfattande reformer, byggnader, lägenheter eller villor, vi levererar kompletta tjänster som arbetar med i första ledet i områdena arkitektur, teknik struktur, marmor, snickeri, aluminium och glas, färg, gips och hantverkare möbler. Vi erbjuder också både rättshjälp och redovisning för transaktionen är smidig och njuta av maximal säkerhet. Andalusiska, franska klassiker, koloniala eller modern stil, erbjuder lösningar behöll sin stil för dina behov i bostäder och kommersiella. Highcliffe ESTATES hjälper även dig i dina fastigheter behov: kommersiella mark, lägenheter, villor, lokal, oavsett om du är en investerare, privata köpare, husägare eller bara söker en tjänst för att hantera din tid eller semesterboende för både ägare och hyresgäster.


Utvalda

OMSÄTTNING
659.000 €
Aloha Gardens - Nueva Andalucia, 3 sovrum Duplex Penthouse
Semester uthyrning
Ask for more information
Bahia Alcantara 3 sovrum lägenhet för flyg

Bahia Alcantara 3 sovrum lägenhet för flyg

Urbanización Bahia Alcantara
140 m2 2 3
OMSÄTTNING
192.946 €

Urb. Pueblo Los Monteros
184 m2 2 2
OMSÄTTNING
900.000 €

Edificio Marina Mariola Marbella
200 m2 1 1
Semester uthyrning
Ask for more information
Nice 5 bedroom  rural house in Zahara de los Atunes 10-12 people

Nice 5 bedroom rural house in Zahara de los Atunes 10-12 people

La Zarzuela - Zahara de los Atunes - Cádiz
200 m2 3 5
Semester uthyrning
Ask for more information

Edificio Marina Mariola Marbella
135 m2 2 2
Semester uthyrning
Ask for more information

Playas del Duque Puerto Banus
180 m2 3 3
OMSÄTTNING
Ask for more information
Lomas de Marbella Club, spektakulära Penthouse 4 bäddar.

  • "Vi hade en stor. Det är fjärde gången som vi har Highcliffe tjänster Estates. Upprepa. "Adrian
  • ""Irina

om oss

 Sedan 1998 och ärvt en familj tradition av två generationer ägnar sig åt marknadsföring och byggande av hus av lyx i Marbella, Costa del Sol, Spanien, USA och Brasilien, också erbjuder unika upplevelser i boende för alla typer av kunder runt om i världen.

Varför välja oss?

Vi skapar kampanjer från sina rötter, sök, ledning och markförvärv, arkitekturprojekt , trädgård design projekt inredning och möbler med egen design. Vi står till ditt förfogande för att erbjuda ett komplett professionell uppmärksamhet till deras behov både i privata bostadsbyggandet och kommersiella lösningar.