Välkommen till Highcliffe ESTATES

Sedan 1998 och ärvt en familj tradition av två generationer ägnar sig åt marknadsföring och byggande av hus av lyx i Marbella, Costa del Sol, Spanien, USA och Brasilien, också erbjuder unika upplevelser i boende för alla typer av kunder runt om i världen . Vi skapar kampanjer från sina rötter, sök, ledning och markförvärv, arkitekturprojekt, trädgård design projekt inredning och möbler med egen design. Vi står till ditt förfogande för att erbjuda ett komplett professionell uppmärksamhet till deras behov både i privata bostadsbyggandet och kommersiella lösningar. Från kommersiella, reparationer, omfattande reformer, byggnader, lägenheter eller villor, vi levererar kompletta tjänster som arbetar med i första ledet i områdena arkitektur, teknik struktur, marmor, snickeri, aluminium och glas, färg, gips och hantverkare möbler. Vi erbjuder också både rättshjälp och redovisning för transaktionen är smidig och njuta av maximal säkerhet. Andalusiska, franska klassiker, koloniala eller modern stil, erbjuder lösningar behöll sin stil för dina behov i bostäder och kommersiella. Highcliffe ESTATES hjälper även dig i dina fastigheter behov: kommersiella mark, lägenheter, villor, lokal, oavsett om du är en investerare, privata köpare, husägare eller bara söker en tjänst för att hantera din tid eller semesterboende för både ägare och hyresgäster.


Utvalda

Semester uthyrning
Ask for more information

Urb. Puente Romano
3 3
OMSÄTTNING
850.000 €

Marbella Club Golf Resort
550 m2
OMSÄTTNING
2.500.000 €

500 m2
Semester uthyrning
Ask for more information
Medina Gardens Puerto Banus - 2 sovrum Utmärkt läge

Medina Gardens Puerto Banus - 2 sovrum Utmärkt läge

Avenida de Lola Flores s/n
130 m2 2 2
Semester uthyrning
Ask for more information
Aloha Golf Nueva Andalucía Villa 4 sovrum, 10 personer.
Semester uthyrning
Ask for more information

Playas del Duque Puerto Banus
180 m2 3 3
Semester uthyrning
5.000 € / week

Urb. Bahía de Banús Puerto Banús
255 m2 3 3
OMSÄTTNING
1.165.000 €

Urb. Casablanca Beach, San Pedro de Alcantara
293 m2 3 2
Semester uthyrning
Ask for more information
Los Naranjos de Marbella Villa 3 sovrum, 8 personer.

  • "Vi hade en stor. Det är fjärde gången som vi har Highcliffe tjänster Estates. Upprepa. "Adrian
  • ""Irina

om oss

 Sedan 1998 och ärvt en familj tradition av två generationer ägnar sig åt marknadsföring och byggande av hus av lyx i Marbella, Costa del Sol, Spanien, USA och Brasilien, också erbjuder unika upplevelser i boende för alla typer av kunder runt om i världen.

Varför välja oss?

Vi skapar kampanjer från sina rötter, sök, ledning och markförvärv, arkitekturprojekt , trädgård design projekt inredning och möbler med egen design. Vi står till ditt förfogande för att erbjuda ett komplett professionell uppmärksamhet till deras behov både i privata bostadsbyggandet och kommersiella lösningar.