Välkommen till Highcliffe ESTATES

Sedan 1998 och ärvt en familj tradition av två generationer ägnar sig åt marknadsföring och byggande av hus av lyx i Marbella, Costa del Sol, Spanien, USA och Brasilien, också erbjuder unika upplevelser i boende för alla typer av kunder runt om i världen . Vi skapar kampanjer från sina rötter, sök, ledning och markförvärv, arkitekturprojekt, trädgård design projekt inredning och möbler med egen design. Vi står till ditt förfogande för att erbjuda ett komplett professionell uppmärksamhet till deras behov både i privata bostadsbyggandet och kommersiella lösningar. Från kommersiella, reparationer, omfattande reformer, byggnader, lägenheter eller villor, vi levererar kompletta tjänster som arbetar med i första ledet i områdena arkitektur, teknik struktur, marmor, snickeri, aluminium och glas, färg, gips och hantverkare möbler. Vi erbjuder också både rättshjälp och redovisning för transaktionen är smidig och njuta av maximal säkerhet. Andalusiska, franska klassiker, koloniala eller modern stil, erbjuder lösningar behöll sin stil för dina behov i bostäder och kommersiella. Highcliffe ESTATES hjälper även dig i dina fastigheter behov: kommersiella mark, lägenheter, villor, lokal, oavsett om du är en investerare, privata köpare, husägare eller bara söker en tjänst för att hantera din tid eller semesterboende för både ägare och hyresgäster.


Utvalda

Semester uthyrning
5.500 € / week

Urb. Bahía de Banús Puerto Banús
261 m2 3 3
OMSÄTTNING
795.000 €

Golf Valley Nueva Andalucía
224 m2 2 3
OMSÄTTNING
329.000 €

Marina Banús Puerto Banús
100 m2 2 2
Semester uthyrning
Ask for more information

Edificio Marina Mariola
127 m2 2 2
OMSÄTTNING
295.000 €

Urb. Cabopino
118 m2 3 3
OMSÄTTNING
2.900.000 €
Villa Capanes, spektakulära helt nya 5 sovrum, Benahavis.

Villa Capanes, spektakulära helt nya 5 sovrum, Benahavis.

Urb. Capanes Bajo, Benahavís
531 m2 5 5
OMSÄTTNING
Ask for more information

Coin-Malaga
500 m2 6 6
Semester uthyrning
Ask for more information

Calle Ventura del Mar
339 m2 3 3
Semester uthyrning
Ask for more information

Camino de los Manchones, Urbanización Pueblo Bermejo
90 m2 1 1

  • "Vi hade en stor. Det är fjärde gången som vi har Highcliffe tjänster Estates. Upprepa. "Adrian
  • ""Irina

om oss

 Sedan 1998 och ärvt en familj tradition av två generationer ägnar sig åt marknadsföring och byggande av hus av lyx i Marbella, Costa del Sol, Spanien, USA och Brasilien, också erbjuder unika upplevelser i boende för alla typer av kunder runt om i världen.

Varför välja oss?

Vi skapar kampanjer från sina rötter, sök, ledning och markförvärv, arkitekturprojekt , trädgård design projekt inredning och möbler med egen design. Vi står till ditt förfogande för att erbjuda ett komplett professionell uppmärksamhet till deras behov både i privata bostadsbyggandet och kommersiella lösningar.