Välkommen till Highcliffe ESTATES

Sedan 1998 och ärvt en familj tradition av två generationer ägnar sig åt marknadsföring och byggande av hus av lyx i Marbella, Costa del Sol, Spanien, USA och Brasilien, också erbjuder unika upplevelser i boende för alla typer av kunder runt om i världen . Vi skapar kampanjer från sina rötter, sök, ledning och markförvärv, arkitekturprojekt, trädgård design projekt inredning och möbler med egen design. Vi står till ditt förfogande för att erbjuda ett komplett professionell uppmärksamhet till deras behov både i privata bostadsbyggandet och kommersiella lösningar. Från kommersiella, reparationer, omfattande reformer, byggnader, lägenheter eller villor, vi levererar kompletta tjänster som arbetar med i första ledet i områdena arkitektur, teknik struktur, marmor, snickeri, aluminium och glas, färg, gips och hantverkare möbler. Vi erbjuder också både rättshjälp och redovisning för transaktionen är smidig och njuta av maximal säkerhet. Andalusiska, franska klassiker, koloniala eller modern stil, erbjuder lösningar behöll sin stil för dina behov i bostäder och kommersiella. Highcliffe ESTATES hjälper även dig i dina fastigheter behov: kommersiella mark, lägenheter, villor, lokal, oavsett om du är en investerare, privata köpare, husägare eller bara söker en tjänst för att hantera din tid eller semesterboende för både ägare och hyresgäster.


Utvalda

Reformer Inredning & Arkitektur
Ask for more information

127 m2 2 2
Semester uthyrning
Ask for more information

Arturo Rubinstein, Edificio Gran Marbella
4 4
OMSÄTTNING
1.250.000 €
Marina Mariola Marbella 2 bedroom apartment East

Marina Mariola Marbella 2 bedroom apartment East

Edificio Marina Mariola Marbella
135 m2 2 2
OMSÄTTNING
1.790.000 €

Urbanizacion Malibú
177 m2 2 2
OMSÄTTNING
2.550.000 €

564 m2 5 6
Semester uthyrning
Ask for more information

3
OMSÄTTNING
950.000 €

Playas del Duque Edificio Gaviotas
160 m2 3 3
OMSÄTTNING
Ask for more information

Jardines de Doña Maria
4 5
Semester uthyrning
Ask for more information

Av Jaime de Mora
170 m2 3 3

  • ""Irina
  • "Vi hade en stor. Det är fjärde gången som vi har Highcliffe tjänster Estates. Upprepa. "Adrian

om oss

 Sedan 1998 och ärvt en familj tradition av två generationer ägnar sig åt marknadsföring och byggande av hus av lyx i Marbella, Costa del Sol, Spanien, USA och Brasilien, också erbjuder unika upplevelser i boende för alla typer av kunder runt om i världen.

Varför välja oss?

Vi skapar kampanjer från sina rötter, sök, ledning och markförvärv, arkitekturprojekt , trädgård design projekt inredning och möbler med egen design. Vi står till ditt förfogande för att erbjuda ett komplett professionell uppmärksamhet till deras behov både i privata bostadsbyggandet och kommersiella lösningar.